Upcycle uw leven met Dries Moens

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

De sprekers stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Dries Moens. Hij is mede-oprichter & Upcycling Ambassadeur van IWAS en geeft via ConsolID financiële steun aan vele bedrijven in transitie. Hij is ook de CFO van de RXW Group/Eytelia. Dankzij zijn masters in Toegepaste Economische Wetenschappen (KUL), Bedrijfskunde (Cornell University, NY), Corporate Restructuring (EHSAL Brussel), Financiële Economie (KUL) en zijn werk in diverse bedrijven en sectoren heeft hij heel wat ervaring opgedaan in vastgoed, economie en management. IWAS is een upcycling platform en verwerkt afval tot nuttige voorwerpen die we kunnen gebruiken. IWAS traint lokale, werkloze gemeenschappen om producten te maken, creëert economische stimulansen om duurzaamheid te verzekeren en doorbreekt de cyclus van armoede en afval door te bouwen aan een mooiere, groenere toekomst.

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!