Vacaturesite Indeed lanceert merkcampagne in België

Crea / News

job search forest-simon-701527-unsplashVacaturesite Indeed heeft voor het eerst een brandcampagne in België gelanceerd. Met de grotendeels in-house ontwikkelde campagne ‘De job die je aanspreekt’ focust het bedrijf op een verankering van het merk bij werkzoekenden en de toenemende groei in België.
De reeks radiocommercials onder de naam ‘De job die je aanspreekt’ is de eerste significante merkinvestering in België en heeft als doel om de merknaam sterker in het hoofd van werkzoekenden te verankeren. De serie bestaat uit in totaal 5 radiospots in beide talen, en richten zich op verschillende doelgroepen op basis van demografische factoren en levensfasen. Zo speelt één spotje in op de uitdaging om werk in eigen regio te vinden, een andere focust dan weer op wat oudere werkzoekenden die merken dat hun ervaring niet altijd naar waarde wordt geschat, enzovoort. De spots geven inzicht in het brede aanbod van banen in België op Indeed.
Indeed wordt nog vaak als een relatief nieuwe speler in de Belgische markt gezien. Daarbij is de merknaam Indeed Engelstalig en non-native. Om die reden focussen de spots specifiek op de merknaam. In de Franstalige advertenties wordt Indeed zelfs op een onderhoudende manier gespeld. De advertenties zijn ontworpen met de gedachten om warm en aantrekkelijk over te komen, en direct bij te dragen aan Indeeds missie om mensen aan een baan te helpen. De campagne wordt uitgezonden op een grote variëteit aan Nederlandstalige en Franstalige radiokanalen, gedurende een periode van zes weken.