Vanessa Jacob verlaat Wenneker.be en geeft de fakkel door aan Ben Wevers

News / People

Met trots en dankbaarheid neemt CEO Vanessa Jacob na bijna 9 jaar afscheid van Wenneker.be. Tijdens die periode zette ze in op groei. Ze bracht Volstok bij de Pakt groep en lanceerde de oprichting van fotoproductiehuis Crush. Vanessa Jacob: “Ik laat een mooi bedrijf achter en ben ontzettend trots op onze 3 bedrijven en de mensen erachter. Nu is het tijd om dit project door te geven aan het team zodat zij dit verhaal verder uit kunnen bouwen”.

Ben Wevers is sinds vorig jaar executive producer bij Wenneker.be. Hij neemt nu de leiding over als managing director. Met zijn 14 jaar ervaring in de televisiewereld en de reclame-industrie voelt hij zich helemaal klaar voor een volgende hoofdstuk: Wenneker.be heeft een sterke merkidentiteit en is een gevestigde waarde in director driven commercials en catchy online content. Ik ga verder met een sterk team en wil het productiehuis naar een hoger niveau tillen, om samen met zusterbedrijven Crush en Volstok vol in te zetten op efficiënte crossmediale campagnes”. Ben Wevers zal ondersteund worden door Mirjam De Vreese, head of production. Zij heeft de volledige groei van het productiehuis meegemaakt en is eveneens klaar om van deze nieuwe uitdaging een succesvol verhaal te maken. Het vaste team van inhouse producers combineert productionele ervaring met een breed netwerk aan experts. Zo komt elke productie volledig tot zijn creatieve recht.

Wenneker.be maakt sedert 2018 deel uit van Pakt, het groeiende Europees ecosysteem van gespecialiseerde productiehuizen. “Dat weerspiegelt onze voortdurende honger naar unieke uitdagingen en onze blijvende nieuwsgierigheid naar innovaties. Alleen zo kunnen we relevant werk blijven verwezenlijken in de constant
veranderende media”
, besluit Ben Wevers.