Veel vrouwelijk geweld (en een paar mannen) bij Prophets

News / People

ProphetsProphets verbrijzelt het glazen plafond met maar liefst zes nieuwe vrouwen in het team. En in alle eerlijkheid: ook twee mannen, maar zij werden eerst uitgebreid aan de tand gevoeld over hun standpunten wat betreft gelijke rechten.

Ophélie Van Hagendoren (ex-Air) vervoegt het kantoor in Brussel als account director. Rechterhand wordt Joanna Calligaro (ex-Headoffice) als account manager. Linkerhand, want naar eigen zeggen is ze nogal clumsy, wordt Lisa Elbaj (ook ex-Air) als account executive.
Charlotte Van Der Perre verruilt haar job als project manager communication bij The Oval Office voor een functie als content manager bij Prophets Antwerpen. Daar is het kantoor rechthoekig, dus dat wordt wennen. Gelukkig kan Gill Otte (ex-Brandle) als ervaren account manager brokken lijmen als de beste.
Schuift nog aan tafel in Antwerpen: copywriter Chani Fajka, die het na een flirt met het Mechelse Schrijf.be weer dichter bij huis zoekt. Zij heeft tot nader order geen problemen met rechthoekige kantoren, maar durft weleens buiten de lijntjes kleuren. Dat komt omdat ze beter schrijft dan tekent.
ProphetsDat laatste is dan weer meer weggelegd voor art director Ivan Moons, die vanuit Brussel zal opereren. Daar krijgen ze ook nog versterking van social & digital creative Adnan Chehima (voormalig BBDO).