Vente-Exclusive geeft korting op Valentijnsetentje

uber eats

Marketing / News / Retail

uber eatsVente-Exclusive.com werkt voor het eerst samen met UberEATS, de nieuwe food delivery service van Uber. Leden van Vente-Exclusive.com die in Brussel wonen krijgen twee keer een korting van 10 euro die geldig is op hun eerste bestellingen bij UberEATS. Op zondag 12 februari kregen ze een kortingscode toegestuurd waarmee ze op het Uber-platform een voordelige bestelling kunnen plaatsen. Op deze manier wil de webshop zijn leden een innovatief Valentijnscadeau aanbieden en tegelijk deze nieuwe Brusselse foodservice een duwtje in de rug geven.

UberEATS is de on-demand food delivery app van het technologiebedrijf Uber. De service voorziet in het snel en makkelijk leveren van restaurantmaaltijden op minder dan 30’ van huis of van kantoor. Ubereats.com/brussels is sinds oktober 2016 actief in Brussel en er zijn intussen al meer dan 400 restaurants te vinden op het platform. Bestellen via UberEATS kan elke dag tussen 11u ’s ochtends en 23u ’s avonds.

Vente-Exclusive.com is marktleider in de Benelux binnen online privéverkopen van mode- en lifestyle artikelen en lokt dagelijks tot 230.000 unieke bezoekers. De webshop streeft voortdurend naar een uitbreiding van het aanbod voor zijn leden en wil ook extra aandacht besteden aan vernieuwende initiatieven binnen de e-commerce.