Vera Kops bouwt consumentendivisie Team Lewis verder uit

News / People

Vera Kops is benoemd tot vice president Benelux & EMEA consumer bij internationaal PR- en marketingbureau Team Lewis. In haar nieuwe rol geeft zij leiding aan de vier kantoren in de Benelux: Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Eindhoven. Daarnaast richt zij zich op een nauwere samenwerking tussen de Europese teams om het klantenportfolio in het consumer & lifestyle-segment een verdere impuls te geven. Kops werkt ondertussen 16 jaar bij Team Lewis.

In deze nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor de propositie van de teams en kantoren in de Benelux-regio. Zij focust zich onder meer op het optimaliseren van de dienstverlening aan klanten, de uitrol van nieuwe diensten en specialisaties en het aanboren van nieuwe sectoren op internationaal niveau. Het snel en efficiënt uitbouwen van campagnes tussen beide markten is een belangrijk kernpunt, net als het uitbouwen van de specifieke expertises per kantoor. Ze volgt in België Jeroen Rigole op, die binnen Team Lewis een nieuwe uitdaging aangaat als vice president voor de markten Frankrijk en Duitsland.

Eveneens wordt Kops verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de consumentendivisie in Europa om aan de toenemende klantenvraag te voldoen om campagnes uit te rollen in meerdere markten. De afgelopen tien jaar heeft ze met haar team in Amsterdam een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd in het consumer & lifestyle-segment met namen als Luxaflex, Deliveroo, Swiss Sense, Sunweb en LG. Het team in Eindhoven heeft zich onder haar leiding van een pure PR-speler tot een fullservice digital marketingteam ontwikkeld, inclusief een eigen contentproductieteam.

“Ik ben ongelooflijk trots op wat we de afgelopen vier jaar met Team Lewis België bereikt hebben. We hebben een bruisend kantoor geopend in Brussel, ons digitale aanbod uitgebreid en onze klantenportefeuille gediversifieerd. We zijn erin geslaagd om geweldige campagnes te creëren die een impact hebben gegenereerd voor verschillende bedrijven. Met de turbulentie die we de afgelopen jaren hebben gezien en vandaag nog steeds zien, ben ik zeer dankbaar voor het vertrouwen dat in ons is gesteld en de waardering die we kregen voor het werk dat we doen,” zegt Jeroen Rigole.

Vera Kops vult aan: “Uiteraard heb ik enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik werk al jaren nauw samen met het team in België en ken de meeste collega’s daar erg goed, dus ik kijk uit naar de mijlpalen die we samen gaan bereiken. Daarnaast ben ik erg enthousiast om op Europees vlak een grotere rol te spelen bij onze groeiplannen. Team Lewis biedt een prachtig internationaal netwerk waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarom ben ik trots dat ik wederom een stap kan maken binnen dit mooie bedrijf.”


U vindt dit nieuws interessant en bent nog niet ingeschreven op PUBNews en PUB on Saturday? Klik hier, scroll naar beneden en laat uw gegevens achter...

U heeft nog geen full acces-abonnement op PUB? Klik dan hier en doe wat nodig is...