Véronique Destaebel Media, Digital & Innovation Director IP Belgium

Media / News / People

VERONIQUE STAEBELReclameregie IP Belgium heeft Véronique Destaebel benoemd tot Media, Digital & Innovation Director. In die functie zal ze instaan voor de contacten met de huidige en toekomstige mediapartners van de regie en voor de ontwikkelingsstrategie en publicitaire innovatie, met inbegrip van het digitale gedeelte. Edouard De Witte, Head of Digital Development, zal haar bijstaan in deze opdracht.
Véronique Staebel brengt in haar functie rechtstreeks verslag uit aan Denis Masquelier, General Manager van IP Belgium. Die is bijzonder verheugd met haar benoeming: “We willen Véronique van harte feliciteren en wensen haar veel succes in haar nieuwe opdracht. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring bij IP Belgium en beschikt over een grondige media-expertise, wat een echte meerwaarde biedt voor deze nieuwe transversale afdeling, opgericht in het kader van de transformatie van de regie. Nieuwe medewerkers komen haar team snel versterken, zodat het kan voldoen aan de ambitieuze doelstellingen die we hebben vastgelegd.”
Véronique Destaebel is helemaal klaar om deze taak tot een goed einde te brengen: “Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging, en met het feit dat ik me zo kan blijven inzetten voor de verdere ontwikkeling van IP Belgium en haar media. Ik wil er mee voor zorgen dat ze hun toppositie op het vlak van ontwikkelingen en innovatie kunnen behouden.”