Versterking voor Qualifio

News / People

Qualifio, platform voor interactieve marketing en datacollectie, heeft vijf nieuwe talenten binnengehaald. Zij gaan aan de slag binnen de sales-, marketing- en designafdelingen op de kantoren in Gent en Louvain-La-Neuve.

Antonio Molina Cubero zal de rol van marketing director vervullen. Hij komt uit Barcelona ​​en was daar demand generation manager bij ForceManager. Hij zal het Qualifio-team helpen met het doorontwikkelen van de marketingstrategie.

Alexandre Olivier gaat aan de slag als web designer. Door zijn achtergrond in programmeren is hij technisch goed onderlegd. Daarnaast beschikt hij over de creativiteit van een designer. Hij zal de Qualifio Studio versterken.

Willem Rowies voegt zich als business developer België bij het Belgische team. Met een aantal jaren commerciële ervaring op zak zal hij het team ondersteunen met het beheer en de uitbreiding van het klantenportefeuille.

Gauthier Wauters gaat vanuit het kantoor in Gent ook aan de slag als business developer België. Samen met Sofie Dewyn zal hij zich richten op de uitbreiding van de afzetmarkt in Vlaanderen.

Laurence D’hoir verliet het bedrijf Delvaux, waarvoor ze 8 jaar werkte, om zich als accountant bij Qualifio aan te sluiten.