Video Experience Day: get your tickets now!

Agenda / Media / News

  • 04/06/2024
  • Kinepolis Brussel

De ticketverkoop voor Video Experience Day, het referentie-evenement over corporate video in de Belgische communicatie- en videoproductiesector, is officieel van start gegaan.

De Video Experience Day viert dit jaar zijn 25ste jubileumeditie. Deze wordt opnieuw georganiseerd door AP Hogeschool en Kanaal Z met de steun van verschillende partners, waaronder opnieuw PUB. Het centrale thema van deze editie is AI en de impact daarvan op de corporate videoproductiesector.

33 genomineerden maken kans op een award in één van de elf categorieën en ook jong opkomend talent wordt in de kijker gezet met de NextGen Creator Award. Benieuwd naar welke corporate video’s er schitteren? Ontdek het op 4 juni op groot scherm in Kinepolis Brussel.

Het belooft een mooie editie te worden met inspiratiesessies rond de kansen en uitdagingen voor videoproductie en -communicatie in het AI-tijdperk. Ontdek tijdens een keynotesessie en panelgesprek meer over artificiële intelligentie voor corporate videoproducties en de uitdagingen die ermee verbonden zijn.

De Video Experience Day is bovendien niet alleen een awardshow, maar biedt ook netwerkgelegenheid. Ontmoet bedrijfsleiders, marketeers en professionals uit de communicatie- en videoproductiesector en wissel ideeën uit.

Meer informatie en tickets via www.videoexperienceday.be