Video Experience Day inspireert ook in 2022

Awards / Media / News

Bent u ook benieuwd naar hoe bedrijven corporate video tegenwoordig inzetten als communicatietool? Wilt u de beste bedrijfsfilms van het voorbije jaar ontdekken op groot bioscoopscherm? Of komt u graag in contact met collega’s uit de marketing-, communicatie- en creatieve sector? Op donderdag 9 juni 2022 organiseren AP Hogeschool en Kanaal Z de 23e editie van de Video Experience Day in Kinepolis Brussel

Tijdens de inspiratiesessies wordt u verwend met het beste wat corporate video dit jaar te bieden had. Alle genomineerden van dit jaar presenteren hun inzending aan de jury. Aansluitend ontdekt u tijdens de keynotepresentatie de resultaten van een gloednieuw academisch onderzoek over het belang van VR-communicatie voor bedrijven en organisaties: welke toegevoegde waarde heeft virtual reality voor uw bedrijfsfilm? Na het walking dinner volgt de ontknoping van het event: tijdens de awardshow bekroont de jury de beste inzendingen in tien verschillende categorieën. 

De toegang tot de inspiratiesessies is gratis. Tickets voor het avondprogramma (vanaf 17.30 uur), inclusief de awardshow, kosten 95 euro.