Video Experience Day zet meerwaarde van corporate video in de verf

Awards / Media / News

Het is bijna zover! De 23ste editie van de Video Experience Day staat voor de deur. Met een heuse awardshow en een inspirerend namiddagprogramma zetten AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z opnieuw de meerwaarde van corporate video in de verf. Locatie en tijdstip van dienst: 9 juni bij Kinepolis Brussel.

De beste corporate video's als inspiratiebron 

De uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ blijft ook tussen alle razendsnel evoluerende communicatietrends overeind. Video is een krachtig medium dat op een snelle manier een boodschap overbrengt. U legt er complexe materie op een makkelijke manier mee uit en maakt er uw boodschap persoonlijker mee. Ook laat videocommunicatie u toe om tekst, beeld en muziek te combineren tot een indrukwekkend resultaat. 

De mogelijkheden met videocommunicatie zijn eindeloos. Ook dit jaar reikt de Video Experience Day weer awards uit aan de beste corporate video’s in verschillende categorieën. Tijdens de inspiratiesessies in de namiddag ontdekt u alle genomineerden op groot bioscoopscherm. Zo doet u inspiratie op voor uw volgende bedrijfsfilm. 

Wat kan u allemaal verwachten? 

De Video Experience Day heeft nog meer te bieden. Zo ontdekt u tijdens de keynotepresentatie de resultaten van een gloednieuw academisch onderzoek over het belang van VR-communicatie voor bedrijven en organisaties: welke toegevoegde waarde heeft virtual reality voor uw bedrijfsfilm? Naar goede gewoonte kunt u na de awardshow volop uw professionele netwerk verder uitbreiden. 

Ontdek het volledige programma en reserveer uw tickets via www.videoexperienceday.be