Vierklapper voor Wave

News / People

Het sport, muziek en lifestyle agency Wave breidt haar kern verder uit met vier doelgerichte versterkingen. Koen Heyvaert komt het management versterken als general manager. Na zijn studies rechten koos hij al snel voor een managementcarrière in marketing, loyalty, merchandising en brand activation. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd fietser en muziekliefhebber.

Tom Sercu heeft meer dan zeven jaar ervaring in sponsoring en event management. Hij is zelf nog actief in het voetbal als doelman en houdt eveneens van de koersfiets. Wout Fierens is sportfanaat met een lichte voorkeur voor golf, hockey, tennis en padel. Sercu en Fierens versterken het klantenteam als projectmanager. Daarnaast zal Wout Fierens ook de verdere uitbouw van het Wave Icons Program (personal branding voor atleten) trekken.

Glenn De Kerpel ten slotte wordt de nieuwste sensatie op de creatie-afdeling. Als polyvalente video creative en music producer zal Glenn samen met de rest van het team nog meerfan-tastische content bedenken, creëren en monteren tot boeiende verhalen.