Vijf nieuwe gezichten aan de slag bij Ogilvy Social.Lab

News / People

Het creatieve departement van Ogilvy Social.Lab krijgt versterking met een nieuw creatief duo: Adnan Chehima als Art Director en Maxime Andrien als Copywriter. Adnan draait al meer dan 10 jaar mee in de reclamewereld en werkte voorheen bij Prophets, Publicis, BBDO en TBWA. Hij begon als social producer en digital creative voordat hij evolueerde naar art director, in team met Maxime sinds 2019. Maxime bouwde zijn ervaring op als creative bij TBWA, BBDO, Publicis en iO. Voor beiden is het een terugkeer naar de bron, aangezien ze jaren terug als student bij Ogilvy Social.Lab stage liepen.

Adnan Chehima & Maxime Andrien


Louise Vandeplas versterkt het Account departement als Junior Account Executive voor Ford. Na haar studies in Communicatiewetenschappen aan de KULeuven is ze helemaal klaar om haar eeste stappen in de reclamewereld te zetten. Céline Cartilier gaat op haar beurt aan de slag binnen de Social squad van het agentschap als Social Content Creator. Na een eerste ervaring als Brand Activation Manager bij Studer Agency zal Céline meedraaien op projecten van The Coca-Cola Company.

Louise Vandeplas & Céline Cartilier

Tot slot ondersteunt Alice Marchetto de komende maanden het TK.Lab als stagiair. Als Master-studente in Communication Design zal ze haar verworven kennis kunnen toepassen op lokale en internationale projecten van het team.

 

Alice Marchetto