Vijfkoppige versterking voor Wunderman Thompson

News / People

Met de komst van enkele nieuwe collega’s werd de zomer alvast goed ingezet bij Wunderman Thompson Antwerp. Zo is Jorg Meyer (33) is sinds mei aan de slag als visual UI designer. Samen met het team voorziet hij user interface designs voor websites, mails, banners, etc. Hij deed eerder ervaring op bij Dallas Antwerp en Alligence Communications.

Jorg Meyer

Jorg Meyer

De Nederlandse Joost van Dijk (38) landde enige tijd geleden in Antwerpen en versterkt sinds kort het Telenet-team als accountmanager.

Joost van Dijk

Joost van Dijk

Na een stage van 5 maanden gaat Laura Naeyaert (24) vast aan de slag als account executive in het Nationale Loterij-team. En ook al komt ze vers van de schoolbanken, ze deed ervaring op bij de oprichting van het pop-up agency Kobayashi van BAS.

Laura Naeyaert

Laura Naeyaert

Meet voorts Judith De Maeyer (23), de kersverse front desk receptionist bij Wunderman Thompson Antwerp. Net uit school en helemaal klaar om er in te vliegen! Zij zal voortaan gasten met een glimlach welkom heten.

Judith De Maeyer

Judith De Maeyer

En last but not least: Nezar Aseh (28) is een sportieve jongen afkomstig uit Syrië, die sinds drie jaar in Antwerpen woont. Hij versterkt het onthaalteam als support voor het Office & Facilities Management.

Nezar Aseh

Nezar Aseh