Vlaanderen kent Trends Gazellen 2020

Awards / News

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 19de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden.

De Trends Gazellen werden eerst per provincie gelauwerd. Nu vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven) en dit voor zowel Vlaanderen als Wallonië.

Echter zal deze 19de editie van Trends Gazellen de geschiedenis ingaan als de Covid-19 editie. De onzekerheid over de evolutie van deze pandemie de komende weken en maanden, heeft de organisatie ertoe verplicht om het grote evenement met de uitreiking van de nationale Trends Gazellen te annuleren. Dit is voor de magazines Trends en Trends-Tendances echter geen reden om de zes nationale Trends Gazellen ambassadeurs niet in de bloemetjes te zetten.

Deze Trends Gazellen Vlaanderen zijn: Cyborn (kleine bedrijven), ESAS3 (middelgrote bedrijven) en Tobania (grote bedrijven). De Trends Gazellen Wallonië zijn: Wikipower (kleine bedrijven), Afelio (middelgrote bedrijven) en EASI (grote bedrijven).