VML versterkt creatieve rangen

News / People

Met een Master in Visual Arts op zak ruilde Jasper Macken sinds december de schoolbanken van Sint Lucas Antwerpen in voor een plekje bij VML Belgium. Als creative/art director vormt hij een creatief team met Noa Luiten. Zijn passie voor digital en uitzonderlijke designskills zijn volgens VML ongetwijfeld een aanwinst voor het team.

In januari stapte senior design lead Timothy Helmer mee aan boord. Als senior brand designer verdiende Helmer onder meer zijn sporen bij CapeRock, waar hij mee verantwoordelijk was voor brand identity projecten voor onder andere NPO en Discovery, en bij SKINN Branding Agency waar hij actief was als senior brand designer. Intussen vond Helmer ook nog de tijd om zijn eigen studio op te richten. Maar hij is ook de stichter van het creatieve platform Creative Network dat onder de koepel Let’s Talk Design lezingen en interviews met creatieven organiseert.

En omdat alle goede dingen uit drie bestaan, vervoegde ook Tom Kruijzen zich bij de designafdeling als brand designer. Van branding en graphic design over illustratie tot art direction: Kruijzen is van vele markten thuis. Zijn portfolio is dan ook even kleurrijk als divers. Naast een bachelor in de beeldende kunsten genoot hij ook een opleiding tot beeldhouwer.