VO Event rolt rode loper uit voor Magritte

VO Magritte cinema 2017

Crea / News

VO Magritte cinema 2017Nu zaterdag, 4 februari, staat VO Event in voor de regie en de coördinatie van de zevende ceremonie van de Magritte du Cinéma. U kan deze huldiging van de zevende kunst live volgen op social media.

Sinds 2011 bekroont de "Magritte du Cinéma", ook wel de "Belgische Oscars" genoemd, de Franstalige Belgische filmwereld. Voor het tweede jaar op rij, vertrouwt Académie André de organisatie van dit prestigieuze evenement toe aan VO Event, dat al heel wat expertise heeft in het organiseren van high level events, zoals de Europese evenementen voor Levi’s en de expo Art on Paper. Het Belgische bureau stelt alles in het werk om de gasten een avond vol elegantie en charme te bezorgen. VO Event zal instaan voor het vlekkeloze verloop van zowel de ontvangst en de begeleiding van de genodigden als voor de algemene regie van deze feestelijke avond (cocktail, uitreikingsceremonie, sterrendiner en slotfeest).

De komende editie van "Magritte du Cinéma" vindt plaats op 4 februari 2017 in Square in Brussel. Vanaf 18u30 betreden de eerste gasten de beroemde blauwe loper. Houd TwitterInstagram en Facebook in de gaten, en volg het event op de voet. Heeft u iets gemist van de avond? Geen nood, alle posts worden verzameld in een Storify.