VO Event switcht van lente naar zomer

Communication / News

VO EventBrussel, Parijs, Marrakesh, Frankfurt… VO Event was deze lente bij niet minder dan 18 evenementen aanwezig: corporate initiatieven, benefietacties, incentives enz. Een greep uit de recente en komende activiteiten:

Voor een gesmeerde samenwerking binnen haar teams organiseert Interparking elk jaar een teambuilding. Dit jaar was het thema ‘natuur’ en vond de activiteit plaats in de betoverende omgeving van Pairi Daiza, het beste dierenpark van Europa. VO Event stond in voor de hele organisatie van deze exclusieve dag en een onvergetelijke gala-avond.

Van het Europees Parlement kreeg zusterbedrijf VO Europe de opdracht om de verkiezingsnacht van 26 mei in goede banen te leiden. De ideale gelegenheid natuurlijk om het grote publiek te informeren over het belang van de Europese verkiezingen. Het evenementenluik van de avond vertrouwde VO Europe toe aan VO Event, dat handig gebruikmaakte van het Brussels Jazz Weekend op het Luxemburgplein om er een tiental tenten neer te planten. Daarin werden onder andere de persconferenties en andere infosessies georganiseerd. Het werd een feestelijke avond waarop iedereen aan zijn trekken kwam, met jazzconcerten, een fanfare en natuurlijk ook liveverslag van de verkiezingsresultaten op een groot scherm.

De zomer komt eraan en dus kan het festivalseizoen bijna beginnen. Om de voordelen van haar netwerk beter bekend te maken, heeft telecomoperator Orange VO Event ingeschakeld om een brand activation uit te dokteren. Dat verklaart meteen waarom er op Couleur Café, de Lokerse Feesten en het Brussels Summer Festival een gigantische opblaasbare kubus van Orange te zien zal zijn. Het zal de verzamelplaats zijn voor de deelnemers om het netwerk te testen en zich te laten verrassen door de kwaliteit ervan.

En elk seizoen slaan VO Event en Levis de handen in elkaar voor de organisatie van de Sales Launch, een belangrijk moment doorheen het jaar omdat daar de nieuwe collecties worden voorgesteld aan partners, medewerkers en de grootste klanten. Voor de lente-zomercollectie 2020 besloot Levis de veelzijdigheid van VO Event op de proef te stellen door het bureau niet één maar twee Sales Launch-momenten tegelijk te laten organiseren, één in Parijs en een tweede in Frankfurt. VO Event slaagde met glans en verstevigt zo nog meer de goede band met Levis, met wie de samenwerking intussen al 15 jaar loopt.

  • Geen artikel