Volvo en FamousGrey brengen sequel op Testdrive The Commercial

Crea / News

Volvo FamousGreyBouwend op het succes van de eerste Testdrive The commercial werkten Volvo en FamousGrey aan een opvolger van het format. Terwijl je vorig jaar een testrit kon winnen op dezelfde wegen als die van in een internationale televisiespot, kon je nu een testrit winnen met hetzelfde perfecte leven dat altijd afgebeeld wordt in de commercials. Ook anders dan vorig jaar was het extra contentluik met vijf volwaardige video-episodes.  Met deze activatie wil Volvo de V90 positioneren als de perfecte Zweedse break.

Concreet: wie in België een testrit boekte met de V90, maakte kans op een extra testrit waarbij je de Zweedse break kon testen in een perfecte Zweedse omgeving. Twee winnaars werden volledig ondergedompeld in de perfecte Zweedse levensstijl, net zoals in de commercials: ze verbleven een poosje in een fotogeniek Zweeds huis en beoefenden de typische Zweedse hobby’s die je ook ziet in de officiële commercials van de V90. FamousGrey zocht voor de gelegenheid ook naar de perfecte vrienden, maar Zlatan bleek helaas niet beschikbaar. Het resultaat van de perfecte Zweedse break werd vastgelegd in vijf korte video’s. Elke video belicht hoe de winnaars de elementen van de perfecte V90 commercial beleven. De vijf episodes zijn te zien op de Youtube Channel van Volvo.
De inschrijvingen om kans te maken op de perfecte Zweedes break liepen van 4 tot 30 juni. Als registratie konden de deelnemers via een campagnewebsite (www.testdrivethecommercial.be) hun perfecte Zweedse droom samenstellen en een testrit aanvragen. Daarnaast werd de campagne ook aangekondigd via affichage, TV- en radiospots en ondersteund via online en via social media.

Volvo V90 Testdrive The Commercial Episode 1 - The Stieg Larsson Road

V90 Testdrive The Commercial Episode 2 - Midnight kayak

V90 Testdrive The Commercial Episode 3 - 'house of the crashing drone'

V90 Testdrive The Commercial Episode 4 - The money shot

V90 Testdrive The Commercial - Wim & Jelva’s Commercial