VOO blijft shirtsponsor van Standard Luik

Standard Voo

Marketing / News

VOO (Nethys groep), officiële partner van Les Rouches sinds 1999, hernieuwt zijn partnership met voetbalclub Standard Luik. Dit is een lang en mooi verhaal dat nog steeds voortduurt, want het bracht de exploitant en de voetbalclub al meer dan 20 jaar samen. VOO blijft dus de hoofdpartner van de Luikse club voor de komende seizoenen.

Het logo van de exploitant zal de komende seizoenen op de voorkant van de shirts van de spelers te zien zijn. Bovendien zal VOO, als hoofdsponsor van de club, van dezelfde voorwaarden en voordelen blijven genieten: zitplaatsen voor VOO-klanten, zichtbaarheid in het stadion, toegang tot de kleedkamers en business seats. Cristina Zanchi, VOO CCO: "De heksenketel van Sclessin, de unieke sfeer die heerst bij Standard en het entertainment dat de club onze klanten biedt, zijn voor ons essentiële elementen. Als operator met wortels in Luik was het een natuurlijke keuze om dit partnerschap te hernieuwen. In de komende seizoenen willen we onze klanten verwennen met nog meer "rode" verrassingen, en natuurlijk willen we dat Standard Luik zo ver mogelijk komt in de competitie!"

Zoals elk jaar zal VOO actief betrokken zijn bij de evenementen die de Club voor zijn supporters organiseert, zoals de Fandag. VOO zal ook verschillende evenementen en wedstrijden in zijn kleuren aanbieden, waarbij VOO-klanten van uitzonderlijke privileges zullen genieten, zoals het nemen van de aftrap van de wedstrijd. Ten slotte zet VOO graag haar steun voort aan de Fondation Standard de Liège, die kwetsbare, kansarme of zieke fans van Standard de Liège, de inwoners van Sclessin en, meer algemeen, de inwoners van de Luikse agglomeratie helpt.