VOO volle gas de zomer in

Awards / Media / News

Ookla Vorig jaar oktober was VOO de eerste operator die zijn particuliere en zakelijke klanten een snelheid van 400 Mbps in Wallonië en Brussel bood. Met deze nieuwe verbindingssnelheden wilde VOO voldoen aan de steeds groter wordende behoeften op het gebied van bandbreedte (digitale ervaringen, werk in de cloud, streaming, online games, augmented reality...), maar ook anticiperen op toekomstig gebruik.

De klanten van VOO konden deze nieuwe snelheid testen via de Speedtest Intelligence’-snelheidstest van Ookla. In totaal werden van 1 januari tot en met 30 juni 323.334 test uitgevoerd. Het resultaat? VOO behaalt een snelheidsscore van 91,84. Ookla vergeleek het resultaat met dat van andere Belgische operatoren en bevestigt nu dat VOO tijdens de eerste twee kwartalen van 2019 de snelste downloadsnelheid behaalde.

Jos Donvil VOO

Jos Donvil

Jos Donvil, CEO van VOO, is trots op het resultaat: “De titel van snelste netwerk van België bevestigt nogmaals de kracht van de kabel, waarmee we vandaag de hoogste internetsnelheden kunnen leveren. En onze technologie is al klaar om te voldoen aan het toekomstige gebruik van onze klanten.”