Voxcomm geeft bureaus wereldwijde stem vanuit Brussel

Communication / News

In eigen land kennen we de ACC, geleid door Johan Vandepoel en met Marc Fauconnier als voorzitter, in Europa is er de EACA. Nu is er ook op wereldschaal een organisatie die de belangen van communicatiebureaus vooropstelt, ter overkoepeling van de diverse lokale organisaties, met daarbij uiteraard ook de ACC. VoxComm is de nieuwe wereldwijde stem voor bureaus en gaat van start met een manifest om de waarde die de sector aan klanten levert te verdedigen. Dat manifest vindt u op de website van Voxcomm.

De beroepsorganisatie is helemaal geïnstalleerd, met statuten, een bestuursmodel, regelmatige bestuursvergaderingen en driemaandelijkse ledenvergaderingen. Momenteel telt het 36 nationale beroepsverenigingen van over de hele wereld als leden en wordt de nieuwe organisatie geleid door de pas benoemde voorzitter Tamara Daltroff, de directeur-generaal van EACA (Europa). De kantoren van Voxcomm zijn gevestigd te Brussel!

De bestuursleden van VoxComm zijn Marla Kaplowitz, president en CEO van de Amerikaanse organisatie 4A's, Mario D'Andrea, president van de Braziliaanse ABAP, Paul Bainsfair, directeur-generaal van de Britse IPA, Tony Hale, CEO van de Advertising Council, Australië, en Scott Knox, president en CEO van de ICA in Canada.