VRT EN MUTANT ZORGEN VOOR EEN ONGEZIENE SPORTZOMER

Crea / News

Het wordt een gigantisch drukke zomer bij VRT, want alle grote sportevents zijn exclusief te zien en volgen bij de openbare omroep. Van het EK, Tour de France en Tour Femmes, naar de Olympische Spelen en het WK Wielrennen. Op zich niets nieuw, dat is toch elke 4 jaar zo, maar dit jaar is er heel wat extra om naar uit te kijken.

Het debuut van Tedesco op een groot toernooi, de Spelen zo dicht bij huis en eindelijk nog eens een Belg die echt een gooi doet naar het eindklassement in de Tour. Heel veel primeurs, debuten en nieuwe sporten te ontdekken. Mutant vat het samen in één woord: ongezien.

De ongeziene sportzomer is een campagne die de hele zomer samenvat maar ook een hele zomer te zien en horen is. “Door dat ene woord constant nieuwe invullingen te geven, van de hoeveelheid sport tot de prestaties zelf en alle emoties die daarbij horen, slaan we de hele zomer lang op dezelfde nagel zonder dat het gaat vervelen,” vertelt Jesse Van Gysel, creatief directeur bij Mutant.

De campagne loopt een hele zomer op tv, radio, online, radio en print. De ongeziene sportzomer, exclusief te zien bij VRT.