VTM en VRT dingen mee naar Gouden Roos

Media / News

Sorry voor alles

Sorry voor alles


Na het goede nieuws voor Joanna Lumley, die een lifetime achievement award krijgt, volgt er ook een fijne erkenning voor eigen bodem. Enkele televisiereeksen van VTM en VRT werden genomineerd voor de belangrijke Rose d'Or prijzen. De Rose d'Or awards, ook gekend als de Gouden Roos-prijzen, zijn de meest prestigieuze prijzen in Europa voor entertainmentprogramma's en bekronen de beste televisie- en onlinereeksen.
Down the road

Down the road


VRT's populaire zondagavondshow ‘Sorry voor alles’, bedacht door Kamiel De Bruyne en gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, werd genomineerd in de categorie ‘Game show’. En het avontuurlijke Down the road’ met Dieter Coppens kan nu, na wekelijks bijna 1 miljoen mensen te bekoren, ook wereldwijd op appreciatie rekenen en is genomineerd in de categorie ‘Reality & factual entertainment’. ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’, een reeks van productiehuis De Mensen en VTM waarin bekende Vlamingen hun meest verrassende verhaal uit de doeken, werd genomineerd in de categorie ‘Comedy’.
Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn


Op donderdag 13 september worden de prijzen van de 57ste editie van de Gouden Roos in Berlijn uitgereikt en weten we of deze producties hun nominatie kunnen verzilveren.