Waar is dat bier van hier?

Crea / News

bier van hierDe Belg drinkt graag een biertje, maar kan ook altijd iets over onze rijke biercultuur bijleren. Een goede reden, vond Alken-Maes, om voor de tweede keer dit jaar een speciale bijlage van acht pagina’s te publiceren. Daar waar de vorige editie verscheen in een selectie van kranten, verschijnt deze editie in alle Belgische kranten. Ook deze keer werkten Alken-Maes nauw samen met Bowling voor de redactie en opmaak van dit katern Bier van hier.

In de eerste editie van het katern lag de focus meer op de ingrediënten en het brouwproces, met een bijzondere aandacht voor de ‘gewone’ pils. Iedereen praat over speciaalbieren, maar ook een pintje mag wel eens in de schijnwerpers staan. In deze tweede editie leidt men de lezer o.a. via een handige flow naar het juiste biertje voor bij een specifieke stemming of geven we tips rond foodpairing met bier. Waarom zouden wij Belgen altijd wijn moeten schenken bij een diner? Er staan zoveel heerlijke bieren ter beschikking die perfect het gerecht optillen naar de hogere smaaksferen.