Wanneer het lente wordt...

Marketing / News / Retail

delacre oeufDelacre blijft zijn gamma metalen Tea Time-dozen uitbreiden met seizoensgebonden designs. De lekkerbekken onder ons moeten niet  panikeren. Hoewel de buitenkant een make-over krijgt verandert er binnen helemaal niets de ongewijzigd. Je kunt er dus nog steeds de 16 iconische en heerlijke koekjes in terug vinden waaronder Biarritz, Brazil, Cigarette Russe, Délichoc, Marquisette, Matadi, Nordica, etc.

Delacre vult deze collectie aan met een nieuwe gamma Shoebox-dozen: een mooie doos passend bij het seizoen met 400g aan knapperige en lekkere koekjes voor groot en klein.

Dealer werd in 1891 opgericht door Charles Delacre, Maison Delacre - hofleverancier van het Belgische Koningshuis sinds 1879 - houdt vast aan zijn traditie en vakmanschap. Door zijn authentieke koekjes van hoge kwaliteit staat Delacre vandaag aan de top bij de belgische fijnproevers. In de Tea Time doos zitten ook de iconische koekjes zoals de Cigarette Russe, de Marquisette, de Matadi en de Biarritz. Delacre heeft sinds enkele jaren een koekjeswinkel in hartje Brussel. Waar je unieke creaties kan vinden die ter plaatse door een “maître-biscuitière” worden gemaakt.delacre poussin