Wasserman Benelux verwelkomt Vincent Bogaers

News / People

Vincent Bogaers zal als nieuwe accountant director het team van Wasserman Benelux in Nederland versterken.
Met meer dan 10 jaar ervaring in activatie marketing, brengt Bogaers een hoop expertise met zich mee. Zijn portfolio omvat samenwerkingen met merken als Lipton Ice Tea, Heineken, Samsung, Renault en Duracell. In zijn nieuwe rol als account director zal Vincent Bogaers verantwoordelijk zijn voor het beheren en uitbreiden van de klantrelaties en voor het coördineren en beheren van projecten in Nederland.

“Ik ben erg blij met de door Wasserman geboden uitdaging waarin ik mijn ervaring, creativiteit en netwerk perfect kan inzetten voor mijn grootste passies, zoals marketing, events, en experiences, en dat in zowel sport als andere vormen van entertainment. Fantastisch dat dit alles is samengevoegd in één functie en ik kijk er enorm naar uit om mooie samenwerkingen op te zetten en de business in Nederland verder uit te bouwen,” zegt Vincent Bogaers.

“We zijn verheugd ons Benelux-team verder te versterken met een 'marketingzwaargewicht' als Vincent. Terwijl hij Wasserman verder zal gaan uitbouwen in Nederland vanuit ons Amsterdamse kantoor, zullen ook onze Belgische klanten ongetwijfeld van zijn creatieve en strategische expertise kunnen gaan genieten. Een ijzersterke aanwinst voor Team Wass,” reageert Wim Mathues, senior vice president.