WAVE brengt superbowl naar België met Halftime Smile Show voor Telenet

Crea / News

WAVE brengt de magie van de Super Bowl naar België met de Telenet Halftime Smile. Geen American Football in het Sportpaleis, wel topbasketbal en een unieke sfeer tijdens Night of the Giants.

In aanloop naar dit jaarlijks basketbalfeest in Antwerpen lanceerden Telenet en de Giants een oproep om zich in te schrijven voor een danswedstrijd. De winnaars kregen de one-in-a-lifetime kans om voor 13.500 fans in het Sportpaleis te mogen performen tijdens de Halftime Show.

Choreografe Sarah Bossuwé zette haar schouders onder het project en rekruteerde na een eerste online screening en auditiedag in het Sportpaleis uiteindelijk 17 dansers. Amper 5 weken later was het zover, Night of the Giants. De dansers werden reeds na het 1e ‘quarter’ geïntroduceerd door MC Kris en gaven een eerste optreden om het publiek alvast warm te maken. Tijdens de rustpauze na het 2e quarter stond de Telenet Halftime Smile op het programma. DJ-duo Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob daalden af van het plafond van het Sportpaleis in een zwevend podium.

“Met Telenet streven we altijd naar het beste. Niet alleen als telecomoperator maar ook als entertainmentbedrijf. Night of the Giants was dé ultieme plaats om deze ambitie kracht bij te zetten. Met de Halftime Show gingen we resoluut voor die extra experience,” vertelt Tom Guetens, head of sponsoring, brand activation & retail communication bij Telenet.