Weber Shandwick investeert in nieuw talent

News / People

Anna Tobur

Anna Tobur

Public affairs- en communicatiebureau Weber Shandwick trekt drie nieuwe medewerkers aan binnen zijn EU public affairs-afdeling. Daardoor versterkt het bureau zijn strategische capaciteiten op het gebied van technologie, energie en transport. Anna Tobur is benoemd als Account Director, Technology. Tobur heeft 10 jaar ervaring met Europese public affairs. Ze werkte aan thema’s van concurrentiebeleid, gegevensbescherming en geoblocking tot cloud- en cybersecurity en auteursrechten. Daarbovenop voerde ze ook veel cross-market campagnes. Bovendien heeft ze projecten geleid op het gebied van veiligheid en defensie. Voordat Tobur bij Weber Shandwick kwam, was ze Senior Manager bij Burson-Marsteller. Ze heeft ook gewerkt bij AJC Transatlantic Institute en als assistent van de voormalige vicevoorzitter van het Europees Parlement, Marek Siwiec, en Europarlementariër Andrzej Wielowieyski. Tobur heeft de Poolse nationaliteit en een achtergrond in Europese studies, rechten en internationale betrekkingen.

Claudia Trivilino

Claudia Trivilino


Claudia Trivilino versterkt het Technologieteam als manager. Trivilino is een EU-beleidsmedewerker met vijf jaar ervaring in technologiedossiers. Ze werkte eerder voor een Brussels internationaal bureau voor public affairs en communicatie, waar ze meewerkte aan de EU-strategie voor een interne digitale markt. Ze heeft ook gewerkt bij Developers Alliance en de British Chamber of Commerce in België. Ze heeft de Italiaanse nationaliteit en heeft een juridische achtergrond.
Adrian Garcia-Esteve

Adrian Garcia-Esteve


Tot slot werd het energie- en transportteam van Weber Shandwick Brussel versterkt met de benoeming van Adrian Garcia-Esteve als Senior Associate. Garcia-Esteve werkte eerder voor Burson-Marsteller binnen de energie- en milieuteams en als deel van overheidsrelaties. Hij heeft voor Active International Consulting ook gewerkt aan thema’s als mensenrechten en internationale bestuurskwesties. Bovendien werkte hij ook samen met het secretariaat van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Europese Parlement. Garcia-Esteve heeft een Spaans-Amerikaanse nationaliteit en een achtergrond in politieke wetenschappen en internationale betrekkingen.
Deze drie externe aanwervingen versterken de strategische inzichten van het bureau verder, na de recente komst van David Leavitt, Digital Strategist en de promotie van stagiairs Marina Carzol en Beatrice Brandmayr tot Associates binnen de teams voor gezondheidszorg en digitale communicatie. Mónica Vicente Cristina, co-managing director van Weber Shandwick Brussel: "Ik ben verheugd om deze getalenteerde professionals te verwelkomen in het bekroonde public affairsdepartement van Weber Shandwick Brussel. Elk van hen brengt een unieke reeks aan vaardigheden en ervaringen met zich mee. Ze zullen onze bestaande capaciteiten versterken en ons in staat stellen om een impactvolle politieke betrokkenheid en reikwijdte te blijven garanderen voor onze diverse klanten. "