Welke Oreo krijgt uw voorkeur?

Base-Cookie-TLD---Twist-Lick-Closed-HR

Communication / News

Base-Cookie-Stack-1-HROreo - een merk van Mondelēz International - lanceert een campagne voor het grote publiek en nodigt koekjesfanaten uit om de volgende ‘limited edition’ van het bekende Amerikaanse koekje te kiezen. Tot 15 oktober kunnen liefhebbers hun stem uitbrengen op de website van Oreo.

Oreo-Banana-SplashOreo is meer dan 100 jaar geleden geboren in de Verenigde Staten en sindsdien heeft het koekje, dankzij haar orinigele samenstelling bestaande uit twee zwarte chocoladekoekjes met middenin witte vanillecrème, wereldwijd heel wat harten veroverd.

Oreo-Brownie-Batter De komende dagen strijden vier nieuwe varianten om een plaats in het Oreo-gamma van volgend jaar: de Oreo Banana Splash, een variatie op de gekende combinatie van banaan en chocolade, de Oreo Brownie Batter, een chocoladevulling met een volle smaak, de Oreo Lemon Twist, met een fris en fruitig tintje, en tot slot, de Oreo Coconut Delight, een klassieker met een exotisch smaakje.

Oreo-Coconut-DelightDe deelnemende landen zijn België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Ierland. De smaak die de meeste stemmen haalt wordt als winnaar aangeduid en bekendgemaakt op 21 oktober. De winnende smaak zal vanaf augustus 2017 in de winkels te vinden zijn, de ideale gelegenheid voor de fans om hem daadwerkelijk te proeven.

Oreo-Lemon-twist