Nu woensdag: JOB DAY van PUB XP mikt op sectoren media en communicatie

Agenda / Communication / News

  • 04/05/2022
    09:00 - 18:00
  • See U (1050 Brussel)

Op 4 mei lanceert PUB haar eerste JOB DAY, supported by Belfius. Een fantastische ervaring voor alle universiteits- en hogeschoolstudenten, maar ook voor al wie mikt op een stage in een bedrijf in de communicatiesector. Op onze banendag kunnen studenten en pas afgestudeerden in communicatie, media, journalistiek, reclame, IT, design, accountmanagement... in contact komen met hun potentiële toekomstige werkgever of stageplaats. Op het programma van deze dag staan jobdatings, conferenties en workshops. En omdat PUB geen half werk levert, zijn de volgende bedrijven al aan boord: Ads & Data, RTL, &KOO, BBDO, RMB, Bluemango Design, iO, Havas Village, AG, ALDI, CIM, Bridgeneers, Emakina, Ogilvy Social.Lab, Publicis GroupeAsklocala, Serviceplan, Springbok, WPP Belgium en TBWA. Al deze partners - goed voor ca. 150 merken - tekenen present in See U, een alternatieve ontmoetingsplaats in Brussel gevestigd in een voormalige rijkswachtkazerne, op 200 meter van het station van Etterbeek.

PUB kreeg al enthousiaste reacties vanuit een groot aantal universiteiten en hogescholen. Zoals: KU Leuven, ULB, Solvay, EPHEC, ECS, CAD, Ecole 19, U-Mons, Arteveldehogeschool, Howest, UCL/COM, HELHA, Francisco Ferrer, Thomas More, AP Antwerpen, UCLL, LUCA School of Arts, PXL, U-Namur, ULG, U-Gent, ESA St Luc...  De lijst is lang en niet beperkt, want jobkandidaten kunnen zich (gratis!) inschrijven voor JOB Day by PUB XP.

Om uw aanwezigheid in goede banen te leiden is het verplicht om (gratis, zoals gezegd) uw slot te reserveren. Wie het eerst komt, eerst maalt. Per twee uur laten we niet meer dan 300 deelnemers toe. Neem in een ontspannen sfeer de tijd om met communicatieprofessionals te discussiëren. Ontdek onder vier ogen de verwachtingen en de vacatures bij elk aanwezig bedrijf. Een gesprek, een cv overhandigen, een lawine van vragen voor een lawine van antwoorden...

Tot slot: sprekers uit de marcomsector delen op het hoofdpodium van SeeU Brussels hun do's en don'ts, casestudy's, inspiratie, ervaringen en ander concreet advies.

En nog een kleine tip: op de website van PUB staat zeer geregeld nieuwe jobaanbiedingen! Bureaus en merken die hun vacatures hier geplaatst willen zien kunnen contact opnemen met Custom Regie.