Wenneker.be lanceert fotoafdeling Crush

Communication / News / People

Wenneker.be lanceert Crush, een full-service productiehuis gespecialiseerd in high- end fotografie en moving content. Camille Cieters (rechts op de foto) wordt managing producer van dit nieuwste lid van PAKT. Crush is gevestigd in Gent, met kantoren in Brussel en in Amsterdam.

Een divers roster van fotografen en non-stop op zoek naar nieuw talent: Crush creëert een vertrouwd netwerk zodat bij elk project de juiste creatieve mensen ingeschakeld worden en dat deze in de beste omstandigheden kunnen werken. “Ik speelde al een tijdje met het idee om een fotoafdeling binnen Wenneker.be te starten, maar dat kan je niet met eender wie doen,” zegt Vanessa Jacob (General Managing Partner bij Wenneker, links op de foto). “Camille is met haar expertise en uitgesproken visie de geknipte persoon. Ondertussen hebben we samen een gloednieuw team samengesteld dat de nodige ervaring in huis heeft. Ik ben blij dat we naast animatie en live productie nu ook deze service aan onze klanten kunnen aanbieden.”

Camille Cieters: “Vanessa en ik hebben al jaren een hecht contact en dit voelt als een logische volgende stap. Ik kijk ernaar uit om mijn jarenlange ervaring als fotoproducer en art-buyer te bundelen en Crush op de kaart te zetten.”