Wenneker.be pakt uit met gloednieuwe stijl

Marketing / News

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er: de gloednieuwe website van Wenneker.be. In 2015 startte het bedrijf in België als een ambitieus filmproductiehuis van high-end films en commercials. Het is ondertussen een gevestigde waarde in de film en advertising industry. "Sinds de opstart is Wenneker.be sterk geëvolueerd en gegroeid als productiehuis," zegt Vanessa Jacob. "Een nieuw jaar is een nieuw begin en de ideale moment voor een gloednieuwe stijl. Een stijl die aantoont wie we zijn, waar we vandaag voor staan. Die onze dynamische kijk op de toekomst weergeeft. We werkten aan iets dat gedurfd, helder, toegankelijk, slim en verbonden. Met andere woorden, we kozen voor een ontwerp met een hedendaagse uitstraling, dat onze missie weergeeft om films van hoge kwaliteit te leveren die impactvol en emotioneel zijn,  op maat van de vraag van onze klanten."

Vanessa Jacob

Wenneker.be vertegenwoordigt een roster van getalenteerde nationale en international regisseurs, die samenwerken met een ervaren en gedreven inhouse team. Ter herinnering: in 2021 heeft Wenneker.be de krachten gebundeld met award-winning animatiestudio Volstok en in 2022 startte men het high-end fotoproductiehuis Crush op. Samen bieden ze over de hele lijn services aan van live action produtie, post productie, 2D en 3D animatie tot fotografie. CEO Vanessa Jacob: “We hebben een lange track record in het ontwikkelen en produceren van award-winning films voor online campagnes en tv commercials. Met de samenwerking met animatiestudio Volstok en fotoproductiehuis Crush zijn we in de mogelijkheid om creatieve films te maken, animatie én fotografie en dat met de nodige expertise, craftmanship en kwaliteit.”

Wenneker.be maakt deel uit van PAKT, een groeiend Europees ecosysteem van bedrijven die kwaliteitsvolle films en foto content maken voor internationale merken en bureaus. De bedrijven binnen PAKT  hebben kantoren in België, Nederland en Zweden.