Wenneker.be verwelkomt Ben Wevers als executive producer

News / People

Wenneker.be is blij met de komst van Ben Wevers als nieuwste executive producer. Met 14 jaar ervaring in de televisie en reclame-industrie voegt Wevers een stevige dosis kennis en expertise toe bij Wenneker.be, een productiebedrijf dat zich specialiseert in director-driven commercials in België.

Na de laatste jaren als freelancer te hebben gewerkt voor meerdere vooraanstaande bureaus, is hij opgetogen dat hij bij Wenneker.be een vaste plek gevonden heeft. “Ik ben blij dat ik bij Wenneker.be zo’n gedreven & solide ploeg kan vervoegen,” zegt Ben Wevers. “Ik kijk ernaar uit om samen met hen steeds voor ‘the extra mile’ te gaan en in het oog springende content te creëren voor onze klanten.”

Als executive producer zal Wevers de producties van alle commercials overzien en er tegelijkertijd voor zorgen dat deze voldoen aan de normen van kwaliteit en creativiteit die Wenneker.be vooropstelt. Daarnaast zal zijn focus gericht zijn op de ondersteuning van het team en het optimaliseren van productieprocessen. Hij zal binnen het bedrijf een sleutelrol spelen in het opbouwen en onderhouden van klantencontacten, agencies en andere partners binnen de sector.

"We zijn verrukt om iemand zoals Ben in het Wenneker.be team te verwelkomen," aldus CEO Vanessa Jacob. "Zijn ervaring & talent zullen een waardevolle aanwinst zijn voor ons bedrijf en we zijn erg benieuwd naar het geweldige werk dat hij samen met ons hele team zal produceren."

Wenneker.be maakt deel uit van PAKT, een groeiend Europees ecosysteem van bedrijven die hoogwaardige film-, animatie- en fotocontent leveren aan internationale merken en agencies.