Wenneker Groep gaat door als Pakt

Communication / News

Pakt is de nieuwe naam van de Wenneker Group, een groeiend ecosysteem van hoogwaardige film- en fotoproductiebedrijven voor internationale merken en bureaus. In België maken Wenneker.be en Volstok deel uit van Pakt. Volstok en Wenneker.be bundelden in 2021 hun krachten en brachten hun expertises en talent samen. Vanessa Jacob (rechts op de foto), CEO Wenneker.be & Volstok: "De integratie tussen Wenneker.be en Volstok maakt beide huizen sterker en Pakt maakt het mogelijk om binnen de groep te rekenen op uitmuntende expertises, van grote modulaire producties voor online retail en commercials, tot high end foodcontent, CGI en (product) fotografie.”

Johanna Keppens, managing director Volstok (links op de foto): "De kracht zit ‘m erin dat de bedrijven hun eigen klanten bedienen maar voor grote contentcampagnes kunnen samenwerken. Die synergie maakt Pakt echt een unieke productiepartner in Europa. De nieuwe naam geeft goed de onderlinge synergie aan tussen de bedrijven die tot Pakt behoren."

De nieuwe naam geeft perfect uitdrukking aan de samenwerking en synergie binnen de groep. Pakt bestaat momenteel uit acht bedrijven die een breed scala aan creatieve contentproductie aanbieden, met expertise variërend van grote modulaire producties voor online retail en commercials, tot high-end food content, animatie en post-productie, CGI, film en (product)fotografie. Maurice Wenneker, CEO van Pakt: "Onze kracht ligt in het feit dat de bedrijven hun eigen klanten bedienen, maar kunnen samenwerken voor grote content campagnes. Dit maakt PAKT tot een unieke productiepartner in Europa."

 CEO Maartje van Wijk: "De nieuwe naam geeft de onderlinge synergie tussen de bedrijven aan en geeft tevens richting aan de groeiambities van de groep. De afzonderlijke entiteiten groeien autonoom en door samenwerking ten behoeve van klanten. Via onze buy-and-build strategie versterken we het ecosysteem met bedrijven die PAKT verder aanvullen."