Wenneker lanceert Explained

Explained 1

Communication / News

Explained 1Wenneker.be is op korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle producent van commercials. Het Gentse bedrijf produceert daarnaast ook korte online videocontent voor bedrijven, organisaties en advertising agencies. Die activiteiten worden vanaf nu ondergebracht in de divisie Explained by Wenneker.be.

Cris Jansen, managing director van Wenneker.be: “Om zeer vanzelfsprekende redenen geloven wij in video-marketing. Maar we geloven ook dat video -marketing meer is dan één high profile tv-spot. Met Explained kunnen we onze klanten snel en flexibel van dienst zijn met korte kwalitatieve online video-content. Explained legt op een audio visuele manier uit wat bedrijven en organisaties  doen, hoe ze dat doen, en waarom ze dat doen.”

Explained

De meest recente productie van Explained  is een video voor de Gentse start-up Jaswig. Regisseur Dirk Domen: "Dit zijn natuurlijk heerlijke opdrachten voor een regisseur. Je grasduint in het DNA van een merk en probeert in 2 minuten een eigen wereldje te scheppen dat informatief en entertainend is. En er ook nog eens goed uitziet. Liefst met de nodige humor. Er iets heerlijk direct aan deze manier van communiceren. Jaswig was een heel interessante testcase. Het smaakt zeker naar meer.”