Whyte Corporate Affairs versterkt internal & change team

News / People

Om de groei van zijn internal & change team te ondersteunen heeft Whyte Corporate Affairs twee senior profielen aangeworven. Anne-Sophie Martin en Ann Massart treden aan als senior advisors. De versterking van het team komt tegemoet aan de groeiende vraag naar strategisch advies en operationele ondersteuning op het vlak van veranderingstrajecten in bedrijven en organisaties.

Anne-Sophie Martin begon haar carrière in mediarelaties en crisiscommunicatie. Al snel ontdekte ze een passie voor personeelscommunicatie en veranderingsmanagement. Na enkele jaren in een consultancybureau te hebben gewerkt, waar ze talrijke klanten adviseerde in verschillende sectoren (gaande van energie, retail, farmaceutica, zware industrie,... ), werd ze in 2016 group internal communications manager bij eDreams ODIGEO, een grote online reisorganisatie. Ze besloot onlangs om terug te keren naar de consulting wereld. Bij Whyte Corporate Affairs legt zij zich toe op employer branding, crisis preparedness en change projecten. 

Ann Massart is al meer dan 25 jaar actief in bedrijfscommunicatie. Gedurende haar carrière ontwikkelde ze een echte passie voor interne communicatie en veranderingstrajecten. Door de ervaring die ze opdeed in tal van communicatieafdelingen van bedrijven in verschillende sectoren (bank- en verzekeringswezen, auto-industrie, telecom,...) kan ze snel schakelen in complexe situaties. Bij Whyte Corporate Affairs is ze verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het internal & change team en zal ze voornamelijk de change-projecten aansturen van het kantoor van Whyte in Antwerpen. ​ ​