Whyte Corporate Affairs verwelkomt Carolien Pouleyn

News / People

Het Belgisch onafhankelijk communicatiebureau Whyte Corporate Affairs wierf recent verschillende nieuwe medewerkers aan. Carolien Pouleyn versterkt als senior advisor de corporate communicatie en public affairs expertise.

Carolien Pouleyn startte haar carrière bij de Vlaamse werkgeversorganisatie Voka als energie- en milieuadviseur. Daarna ging ze aan de slag bij Elia, de beheerder van het Belgische transmissienet. Als adviseur public & regulatory affairs onderhield ze mee de relaties met de Belgische energieregulatoren en met de federale en regionale beleidsmakers. Vervolgens werd ze project communication officer bij Elia. In die rol definieerde ze omgevingscommunicatie- en participatiestrategieën voor zowel infrastructuurprojecten in Vlaanderen als de duurzaamheidsinitiatieven en was ze woordvoerder voor deze projecten.

Pouleyn zal haar uitgebreide ervaring in corporate communicatie en public affairs aanwenden om de expertise van Whyte Corporate Affairs verder mee uit te bouwen. “Haar kennis van de energiesector, haar begrip van het bedrijfsleven en de wetmatigheden van een werkgeversfederatie alsook haar uitgebreide ervaring met complexe omgevingscommunicatie en woordvoerderschap voor veel opdrachten een grote toegevoegde waarde betekenen,” zo klinkt het bij het bureau.

Recent kwamen zowel in het Brussels als Antwerps kantoor ook verschillende associate consultants aan boord om de expertise in corporate communicatie en public affairs verder uit te bouwen: Amélie Van Roey, Anne-Sophie Rottée, Antje Depauw, Tim Rohaert en Nina Eeckman. ​