Whyte Corporate Affairs verwelkomt Hasna Azzouz

News / People

Hasna Azzouz versterkt het team van Whyte Corporate Affairs in Antwerpen als senior consultant. Ze is momenteel kabinetsadviseur bij Antwerps schepen Nabilla Ait Daoud, bevoegd voor onder andere Cultuur, Kinderopvang en Personeel.

Voordien haalde Hasna Azzouz aan de UA een Master in Strategische Communicatie en bouwde daarna ervaring op in copywriting en marketing. Ze combineert communicatie-vaardigheden met kennis van complexe bestuurlijke omgevingen en dossiers – precies het werkterrein van een strategisch communicatiebureau als Whyte Corporate Affairs.

In samenwerking met Joost Germis, als director verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het Antwerpse Whyte-kantoor, zal ze bijdragen aan de verdere uitbouw van de dagelijkse advies- en dienstverlening.

“Met de komst van Hasna Azzouz zetten we opnieuw een belangrijke stap in het groeiverhaal van Whyte Corporate Affairs. Hasna combineert haar Antwerpse bestuurlijke ervaring en netwerk met een sterk gevoel voor communicatie. Ze is vertrouwd met de dossiers en thema’s waar het Whyte-team op werkt, zowel in de Antwerpse regio als de rest van Vlaanderen. Zowel voor onze klanten als voor het team vormt ze een grote meerwaarde,” zegt Joris Bulteel, partner van Whyte Corporate Affairs.