Wie is volgende prooi van Intracto Group?

Communication / News

Het Amsterdams bureau We Are You versterkt de Nederlandse poot van Intracto Group. Het bedrijf uit Herentals telt voortaan ongeveer 1300 medewerkers, tegenover 900 voorheen. Voor nieuwe overnames moeten we waarschijnlijk in de richting van Brussel kijken.

We Are You specialiseert zich in onder andere Microsoft-technologieën zoals Sitecore en Umbraco. Intracto Group bouwt een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie. “Hoe gaaf is dat?” zegt Jorg Verweij, CEO van We Are You. "In de afgelopen jaren is We Are You enorm gegroeid. Nu zijn we klaar voor de volgende stap in onze groeistrategie: verbreding van onze diensten. Zo kunnen we onze klanten als sparringpartner van strategie tot uitvoering begeleiden bij hun digitalisering. Het voelt goed om dit versneld te realiseren met Intracto Group, net als wij een digitaal en mensgericht bureau in hart en nieren. Samen bouwen we aan een bureaugroep waarin alle digitale specialismes en grote technologieën samenkomen: PHP, .NET, Java en de belangrijkste front-end technieken." We are you werkt voor ambitieuze klanten zoals Landal GreenParks, Eneco, Efteling en PostNL.

Intracto Group schakelt met deze overname meteen een versnelling hoger in het uitrollen van de filosofie van sterke volledige campussen, zegt Pieter Janssens, CEO van Intracto Group: "Die campussen zien we als de werkplek van de toekomst waar we teamleden en klanten van A tot Z willen ontzorgen. Een campus moet een bruisende en inspirerende omgeving zijn, maar ook een ontzorgingsplek met bijvoorbeeld een restaurant, kapperszaak en was- en strijk-service." Intracto Group is een bedrijf dat vandaag in België en Nederland talent samenbrengt in de disciplines strategie, technologie, creatie, content en marketing. Intracto Group wil die beweging ook maken in Duitsland en Denemarken om ook daar de dienstverlening als full-service digitaal bureau verder uit te bouwen. Qua timing wordt gemikt op het voorjaar van 2021. Al zal Covid-19 ook hier een rol spelen in de exacte timing en het tempo van de volgende te nemen stappen.