‘Woman to Watch’ Priya Sonn naar Emakina

News / People

Door internationale media wordt ze weleens omschreven als ‘Woman to Watch in Business’. We hebben het dan over Priya Sonn. Zij zal voortaan verder carrière maken binnen de Emakina Group, waar ze bevoegd wordt voor het uitbouwen van de strategische technologie-allianties.

Emakina Group wint verder aan belang als digitale partner van grote internationale organisaties. Daardoor groeien ook de allianties van de groep met zijn belangrijkste technologiepartners. Die positieve evolutie leidt nu tot de benoeming van Sonn als director of global atrategic alliances. Vandaag verenigt Emakina meer dan 1.000 talenten in 20 kantoren in 16 landen, die over de grenzen samenwerken aan bedrijfskritische projecten voor klanten in meer dan 50 landen.

Voor haar start bij Emakina deed Priya Sonn internationale ervaring op in marketing- en partnermanagement bij verschillende informatietechnologie- en dienstenbedrijven. Op haar reis door de wereld van start-ups, agentschappen en systeemintegratoren bouwde ze met succes technologiepartnerschappen op in verschillende regio’s. Hierdoor wordt ze nu in de sector erkend erkend als een van de jongste internationale leiders op het gebied van partnermarketing.    

Voor Emakina Group zal ze haar banden met technologische leiders verder uitbouwen. Haar focus ligt daarbij op schaalvergroting, nieuwe klanten winnen en projecten realiseren voor veeleisende internationale bedrijven. Salesforce, Adobe, SAP, Fluent Commerce en commercetools zijn daarbij een aantal van de ‘best in breed’ partners van de groep. Priya Sonn zal vanuit haar thuisbasis Londen verder ook contacten onderhouden en ontwikkelen in het Verenigd Koninkrijk, ter ondersteuning van de objectieven van Emakina.