"Women lead the way"

Communication / News

Van 18 tot 21 oktober 2021 nodigen we u uit voor de inspirerende vierdaagse Orbit by PUB rond een veelbelovend jaarthema: Human First! PUB-abonnees zijn erbij voor een prikje (en de online rondetafel zijn zelfs gratis), voor niet-abonnees ligt er een fantastisch aanbod klaar.

Van maandag 18 tot en met woensdag 20 organiseert de PUB 6 rondetafelconferenties (3 in elke taal). Daarin leidt een moderator het debat met twee deelnemers. Deze sessies van een half uur zullen online worden uitgezonden met de mogelijkheid voor deelnemers om vragen te stellen. 

Maandag 18 - 09.00: Women Lead the way

Liesbeth Dillen, leadership activator, TEDx & inspirational speaker en trainer/business strategist (ex-Ikea, SHE works with wo-men,...) modereert een gesprek met Catherine Castille (Bonka Circus) en Tine Ryssaert (ex-Danone). Over het belang van diversiteit, de noodzaak tot verandering van bedrijven van binnenuit...  U heeft zelf vragen voor een van deze sprekers? Stel ze via redactie@pub.be.

En vooral: wees erbij! Inschrijven kan tot steeds via https://orbitbypub.be/orbit.

LIVE CONFERENTIE

Op donderdag 21 organiseren we een ‘face-to-face’-conferentie. Vijf sprekers zullen het thema ‘Human First’ bespreken aan de hand van hun ervaringen, initiatieven en casestudy’s. Deze conferentie zal ook worden gestreamd.