Wordt u jurylid voor BOA?

Agenda / Awards / News

boa 2016 UNEOp 27 april 2017 worden voor de 27° keer de Best Of Activation Awards uitgereikt: een initiatief van het Expert Center Brand Activation van de ACC. De BOA-organisatie mag zich elk jaar opnieuw verheugen op een stijgend aantal cases en deelnemende bureaus; de BOA’s zijn dan ook een goede graadmeter voor het CCB- en Cannes Festival.

U kunt uw beste activatie-cases indienen vanaf 15 januari, maar de Jury-voorzitters doen nu alvast een oproep naar kandidaat juryleden die de meest succesvolle campagnes zullen verkiezen tijdens een online beoordeling midden maart en een plenaire sessie op 28 maart. Nele Baeyens (Brand & Communication Manager Medialaan en Voorzitter van de Adverteerders-Jury): "Het is een voorrecht om als adverteerder mee te mogen oordelen over de beste activatie-cases: het inspireert je, het houd je scherp en je bent meteen mee met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in het vak. Want zeg nu zelf: activatie is toch een super belangrijk onderdeel van elke campagne!"

Sebastien De Valck (Creative Director BBDO en Voorzitter Creatieve Jury): "Het is geen toeval dat de winnende BOA-cases het nadien systematisch goed doen op de internationale festivals: wij Belgen zijn uitermate sterk en flexibel in het bedenken van grensverleggende concepten die maximaal scoren met een minimum aan middelen. Dit is mijn derde en laatste jaar als Voorzitter en ik hoop mijn opvolger dit jaar al te mogen verwelkomen in de Creatieve Jury."

De beste BOA-cases kunnen zich vervolgens inschrijven voor de prestigieuze IMC Awards, die door de EACA volgens dezelfde categorieën worden georganiseerd. De IMC Awards heten voluit de Integrated Marketing Communication Awards en de European Association of Communication Agencies is de overkoepelende organisatie van de Europese ACC's.

Kandidaten voor de Adverteerders- of Creatieve Jury, gelieve u aan te melden bij Twiggy Caels op 02/761.19.99 of twiggy.caels@accbelgium.be