Wunderman Antwerp speelt met nieuwe Nationale Loterij-app

Crea / Innovation / Media / News

Nationale Loterij Wunderman‘Alles kan beter’, moeten ze bij Nationale Loterij en Wunderman Antwerp gedacht hebben. Deze week werd de vernieuwde gratis app van de Nationale Loterij gelanceerd. Spelers kunnen nieuwe functionaliteiten, zoals een gepersonaliseerd startscherm, het scannen van speltickets, de laatste jackpots en verkooppunten in de buurt, ontdekken.
Nationale Loterij WundermanBij de ontwikkeling van de nieuwe app werd de focus op vier domeinen gelegd: het creëren van een meerwaarde voor de speler, de rekrutering van nieuwe spelers, de retentie van bestaande spelers en conversiemanagement. Centraal staat de ervaring en beleving van de speler. De nieuwe app fungeert als een persoonlijke assistent van Nationale Loterij die altijd dichtbij is, zo mis je nooit een trekking, vergeet je niet om je winst te innen en speel je nog makkelijker mee, in gelijk welk verkoopkanaal.
Nationale Loterij WundermanSpelen kan online via e-lotto.be (spelen in de app is voorlopig niet mogelijk) of via een verkooppunt in de buurt. Na de trekking van Lotto, EuroMillions, Extra Lotto, Joker+, Keno of Pick 3, scan je je ticket en weet je meteen of je gewonnen hebt. Je kunt ook je Lottery Club kaart toevoegen in de app: zo heb je je voordelen altijd op zak. Ontdek de app in de App Store (Apple) en via Google Play (Android).
Nationale Loterij Wunderman Credits:
Agency: Wunderman Antwerp
Client: Nationale Loterij
Client contact: Olivier Van Rompaey
Design Director: Jeroen Michiels
Digital designer: Kay Karremans
Strategy: Toon Diependaele, Kathy Haemers, Michiel Noens
Service/UX: Kathy Haemers, Aslican Aydin
UX/UI Lead: Jeroen Michiels
UI/Visuals: Kay Karremans, Olivier Berger, Reginald Vandevelde, Thijs Ter Haar
Motion Design: Georgios Leontiou, Studio Fluxi
Testing: Giele Cools
Account Manager: Carole Steger, Dorien Van Antwerpen
Project Manager: Okky Claase, Manu Verschaeren
Development partner: Upnetix