Yemi Oduwale is Best Dressed Man 2020

Media / News / People

Acteur en theatermaker Yemi Oduwale wint de award DS Best Dressed Man 2020, de zevende editie van het referendum dat het lifestylemagazine Trends Style jaarlijks organiseert. In het referendum gaat hij zanger Niels Destadsbader, sportjournalist en tv-en radiopresentator Aster Nzeyimana, zanger Tom Dice en voetballer en Rode Duivel Yannick Carrasco vooraf.

Yemi Oduwale studeerde in 2010 af aan het KASK in Gent. Sindsdien is hij actief, zowel op het scherm als op de bühne, en dit in tal van producties. Bekendheid verwierf Yemi Oduwale vooral met zijn rollen in de tv-reeksen ‘Thuis’ en ‘Dertigers’. In 2014 maakte hij in samenwerking met ‘Vranckx’ en ‘The Redhorse Collective’ de documentaire ‘Worthy of the Crown’, waarvoor hij in Nigeria zijn zieke grootvader bezocht. Momenteel werkt hij met Charlie Dewulf en Joke De Bruyn aan de nieuwe tv-reeks ‘Brak’.

Als Best Dressed Man in de categorie ‘Vips’ volgt Oduwale hockeyspeler Simon Gougnard (2019) op. Eerder wonnen hoedenontwerper Elvis Pompilio (2018), soulzanger en DJ Nathan (2017), acteur Koen De Bouw (2016), danser/auteur Ish Ait Hamou (2015) en zanger/presentator/stijlgoeroe Bent Van Looy (2014) de trofee.

In de categorie ‘Business Man’ werd Stefaan D’Hondt uitgeroepen tot Best Dressed Man 2020. D’Hondt is brand director bij het horlogemerk Breguet voor de Benelux, Scandinavië en de Baltische Staten. Hij haalde het voor Colin Verhaegen (Entrepreneurial Business Book Club), brillenontwerper Ludovic Elens, Johan Krijgsman (vastgoednetwerk ERA) en juwelenontwerper Dries Criel.

Op de erelijst volgt Stefaan D’Hondt Luc Van Mol van multibrand fashion store ZEB (2019), Dries Boven van het onlineplatform Luxury for Men (2018), John Degand van Maison Degand (2017), Michael & Nathan van het modelabel O’Ren (2016), managing director van LWS Production Jean-Baptiste Fabbricatore (2015), en Davy Caluwaerts, destijds managing director van mediabureau ZenithOptimedia (2014), op.

De Award Best Dressed Man is een organisatie van Trends Style, het lifestylemagazine dat acht keer per jaar wordt toegevoegd aan het financieel-economische nieuwsmagazine Trends. Begin september lanceerde Trends Style de Award DS Best Dressed Man 2020 met de presentatie van 20 kandidaten, die het magazine onderverdeelde in twee categorieën: ‘Vips’ en ‘Business Man’. Meer dan 3000 lezers van Trends Style brachten hun stem uit.