Zes bureaus veroveren BEA Awards 2019

Awards / Design / Marketing / Media / News

Meetmarcel

‘Bartender Days’


Op 27 maart werden in de Nekkerhal te Mechelen de BEA Awards 2019 uitgereikt, in aanwezigheid van  750 professionals uit de B2B-evenementensector. Tijdens het evenement werden de beste live- en eventcampagnes van het voorbije jaar bekroond. De 21ste editie van de BEA Awards leverde een gouden bekroning op voor de bureaus MeetMarcel, CityCubes, VO Event en The Oval Office.

MeetMarcel werd bekroond in de categorie B2B, met het project ‘Bartender Days’ in opdracht van Copperhead. Bij de B2C-events ging de hoofdprijs naar CityCubes, dat ‘Straffe Kost’ organiseerde voor Lidl. VO Event zorgde voor het beste B2E-evenement, met de ‘15th Anniversary’ voor Alter Domus. Het beste Institutional Event was ‘Offshore Wind Energy Experience’, een project van The Oval Office voor het Belgian Offshore Platform.
CQL_0105[1]

‘Straffe Kost’

https://vimeo.com/309872346
 

Naast deze vier categoriewinnaars kende de BEA-jury ook nog twee speciale awards toe, voor projecten die zich hebben onderscheiden voor één bepaald aspect. Exceptional Events werd bekroond voor de ‘R&D Company Day’ die het verzorgde voor ‘Galapagos’, een 360° campagne met een sterk charity-element. ‘Zoo Of Life’, georganiseerd door Antwerp Zoo Society (KMDA) ontving een Recognition Award voor zijn Community engagement.
‘R&D Company Day’

‘R&D Company Day’


‘Zoo Of Life’

‘Zoo Of Life’


De deelnemende agentschappen  presenteerden hun projecten eerder op de dag in Congrescentrum Lamot voor een jury van 16 corporate event managers. Voor de allereerste keer waren deze presentaties ook voor het publiek toegankelijk: maar liefst 370 geïnteresseerden (vertegenwoordigers van evenementenagentschappen, event & marketing managers, leveranciers en studenten) woonden deze sessies bij. Voor de onthulling van de winnaars verhuisde het evenement ’s avonds naar de Nekkerhal. Daar stond alles in het teken van ‘share the spotlight’: alle actoren uit de evenementenwereld werden op gepaste wijze in de kijker gezet. Deze BEA-ceremonie werd dit jaar in goede banen geleid door Event Masters, ondersteund door verschillende Mechelse organisaties en een veertigtal partners uit de sector.
Palmares van de Benelux Event Awards 2019:
Golden BEA B2B-evenementen
Copperhead Bartender Days - MeetMarcel voor Copperhead
Golden BEA B2C-evenementen
Straffe Kost – CityCubes voor Lidl
Golden BEA B2E-evenementen
Alter Domus 15th Anniversary – VO Event voor Alter Domus
Golden BEA Institutional events
Offshore Wind Energy Experience – The Oval Office voor Belgian Offshore Platform
Recognition award for 360° approach and charity
R&D Company Day - Exceptional Events voor Galapagos
Recognition award for Community engagement
Zoo of Life – KMDA voor Antwerp Zoo Society