Zes nieuwe gezichten (en Chief Happiness Officer) bij Fightclub

News / People

Fightclub kondigt de komst van vers talent aan. Een verder uitbreidend klantenportfolio zorgt voor de snelle groei van het bureau: het mag maar liefst zes nieuwe gezichten verwelkomen. ​

Laurens Van Geneugden is helemaal in z’n element als Team Lead Social. Ervaring in digitale marketing vergaarde hij bij onder andere Facilicom en Betcenter. Daar combineerde hij strategische inzichten met z’n persoonlijke hands-on aanpak, klinkt het.

Ook Kelia Kovalenko zet het team in volle vaart kracht bij. 8 jaar lang was ze als nieuwsreporter en weerpresentatrice te zien op de Oekraïense televisie. In België combineerde ze haar studies in Digital Media Management aan Thomas More met stages in digitale marketing. Bij Fightclub wringt Kelia zich vlotjes in een dubbelrol als Social Campaign Manager en Programmatic Media Buyer.

De internationale ervaring van Rachel Roozen is van onschatbare waarde in haar nieuwe rol als Performance Account Manager. Na 5 jaar in Londen te hebben gewoond en te hebben gewerkt als Account Director voor The Trade Desk met klanten als SCJ Johnson, McDonald’s, Levi’s, Mercedes en Sony Pictures Entertainment, is ze nu terug op Belgische bodem.

Met de theorie van zijn Master in Strategisch Marketingmanagement versterkt Jacob Reheul Fightclub als Sales en Marketing Executive. Zijn stage resulteerde in een win-win voor Jacob en Fightclub. Hij biedt ondersteuning aan Sales, Strategie en Marketing. Na het werk vind je hem terug op de tennisbaan, of het terras ernaast.

Jonas Stalpaert gaat aan de slag als Paid Social Consultant. Hij begon zijn carrière als account manager en breidde gaandeweg zijn kennis uit als marketeer met een focus op advertising. Daarnaast gaat hij graag érg ver: zowel in z’n job als in z’n reizen. 

Adame Mahdaoui werkte eerder voor klanten als Fiat, Opel, AEG, Dela, enz. als paid social expert bij Publicis Groupe. Ook daarvoor leerde hij de kneepjes van het social advertising-vak bij Proximus. Sindsdien startte hij meerdere webshops op voor o.a. keukenaccessoires. ​

‘Chief Happiness Officer’, die titel was ten slotte enkel Robin De Lombaert waardig. De nieuwe office manager lacht breder dan Julia Roberts, is gezelliger dan Kerst en zingt liever – al dan niet beter – dan Alberto Vermicelli.