Zes nieuwe medewerkers voor Whyte Corporate Affairs

News / People

Het Belgisch onafhankelijk communicatiebureau Whyte Corporate Affairs verwelkomde recent zes nieuwe medewerkers in haar kantoren in Brussel en Antwerpen. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt groeit het team hierdoor aanzienlijk in een tijd waarin dat niet zo evident is. De recente versterking van het team weerspiegelt het groeiende klantenportfolio en het succes van het communicatiebureau, dat samen met Twyst (brand PR) en StudioTokyo (branding & design), de andere bureaus van de Whyte-familie, nu meer dan 40 medewerkers telt.

Vanuit de kantoren in Brussel en Antwerpen werkt het team van consultants van Whyte Corporate Affairs op de meest actuele dossiers met betrekking tot onder meer bedrijfscommunicatie, public affairs, issue management en crisiscommunicatie. Dat team breidt nu uit met nieuwe (associate) consultants. Tim Vandesompele, Sarah Lermusiaux, Freek Niesten, Floris Keuppens en Mohamed Lamkoref zullen voortaan mee hun schouders zetten onder de verdere uitbouw van het kantoor nadat eerder ook Marguerite Kervyn zich al bij het team voegde. "In deze onzekere - maar ook zeer boeiende - tijden, is strategische en transparante communicatie belangrijker dan ooit. Als ondernemer vinden we het daarom belangrijk om te blijven investeren in ons team. De dossiers waarop wij werken worden in woelige tijden namelijk alleen maar crucialer. We willen daarom permanent klaarstaan om onze klanten op de beste mogelijke manier te blijven ondersteunen in hun communicatie-uitdagingen", aldus Eveline De Ridder, partner bij Whyte.

De nieuwe medewerkers hebben een diverse achtergrond, zowel qua opleiding als qua beroepservaring. ​ Het kadert binnen een aanpak waarin Whyte al lange tijd gelooft. De dossiers van Whyte bevinden zich vaak op de snijlijn van verschillende maatschappelijke disciplines die allemaal samenkomen in hetzelfde domein: strategische communicatie. Door te werken met een divers team, kan Whyte de uitdagingen van haar klanten benaderen vanuit verschillende perspectieven en hen zo met adequaat advies bijstaan. Op de foto, van links naar rechts : Marguerite Kervyn, Sarah Lermusiaux, Mohamed Lamkoref, Freek Niesten, Tim Vandesompele en Floris Keuppens.

  • Marguerite Kervyn studeerde Taal en Letterkunde aan de UCLouvain en versterkt het team na eerste werkervaringen bij Solvay en de European Organisation for Research and Treatment of Cancer (EORTC)
  • Sarah Lermusiaux heeft een master in Internationale Betrekkingen van de UCLouvain en begon haar professionele carrière als beleidsmedewerker bij de Amerikaanse Kamer van Koophandel in België (AmCham).
  • Mohamed Lamkoref studeerde Rechten aan de Universiteit Antwerpen en maakte nadien de overstap naar strategische communicatie. Hij deed ervaring op bij verschillende communicatiebureaus.
  • Freek Niesten studeerde af als psychologisch consulent (Thomas More University) en werkte tot voor kort als ombudsman en parlementair medewerker.
  • Tim Vandesompele studeerde Politieke Wetenschappen, met een specialisatie in nationale politiek, aan de UGent.
  • Floris Keuppens studeerde af als master Politieke Communicatie, na een bachelor communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. ​