10 lanceert Oktav, boekhouden zonder drama

Oktav beeld

Crea / News

Oktav beeldAccounting- en consultingbedrijf Moore Stephens lanceert een nieuw merk voor KMO’s en kleine zelfstandigen: Oktav. Oktav is dé nieuwe manier van online boekhouden. Een team van gespecialiseerde boekhouders, uitgerust met handige digitale tools, zijn de pioniers in wat de initiatiefnemers noemen “Live boekhouden”. Je uploadt je facturatie online, waar en wanneer je zelf wil, Oktav verwerkt deze informatie onmiddellijk en geeft advies waar het beter kan. Zo is je boekhouding altijd in orde en je cijfers up-to-date.

Oktav

Moore Stephens en 10 creëerden samen de filosofie van het merk, de strategie, de corporate identity en de baseline: 'Oktav. En je boekhouding werkt mee'. De lanceringscampagne is nu gestart. “De tijd van het klassieke boekhouden is voorbij, Oktav combineert de technologie van vandaag met boekhoudkundig vakmanschap,” zegt Hans Cools, CEO Moore Stephens.

De inzichten aan de basis van de campagne kwamen snel boven tijdens interviews met ondernemers uit de doelgroep. Wat bleek? Als spruiten op nummer één staan in de nationale hekellijst dan staat boekhouden gegarandeerd op nummer twee: boekhouden is een rompslomp van paperassen, extra zondagswerk, complex vakjargon... in één woord: DRAMA.

Oktav was duidelijk geen boekhoudpakket, het was een manier om heel wat drama uit het dagelijkse ondernemersleven te halen. De campagne loopt in een slimme mix van getargette online (doelgroep en gedrag), advertenties op social media en radio. In de radiocampagne horen we de ondernemende dramaqueens & dramakings die hun stress en angsten bezingen op de tonen van Peter Baert van Raygun. Ontdek zelf Oktav op de nieuwe, door Wijs gebouwde website: www.oktav.be.

Credits

Title: Boekhouden, de musical
Agency: 10
Client: Moore Stephens - Oktav
Client Contact: Hans Cools
Creatives: Maarten Hofman & Katrin Van Eycken Strategy: Denis Ghys

Account manager: Thomas Schiltz Production: Raygun
Music: Peter Baert