13 geboden en een gevuld najaar bij Medialaan

Media / News

Bovenal Bemin Eén Boer... VTM stelt vandaag een heel eigen versie van de 10 geboden voor, een lijst van 13 nieuwe programma’s die dit najaar voor het eerst op het scherm komen. De Bijbelse lijst is geïnspireerd op de spannende thrillerreeks 13 Geboden met Marie Vinck en Dirk Van Dijck waar de zender vanaf maandag 10 september mee uitpakt.
Bij de 13 nieuwe programma’s zit opvallend veel entertainment, sterke verhalen én sport, want de Rode Duivels krijgen met de gloednieuwe Nations League als het ware een eigen programma. De eerste maanden zullen al zeker zes matchen van de Duivels live te volgen zijn bij VTM. Maar ook populaire programma’s zoals Beste Kijkers, Het Lichaam van Coppens en The Voice Kids keren dit najaar terug.

Boer zkt Vrouw De Wereld Rond

Boer zkt Vrouw De Wereld Rond


Q2 pakt dit najaar uit met enkele internationale topreeksen, waaronder S.W.A.T. en Snowfall. Vitaya brengt een nieuw seizoen van Een Frisse Start met vt wonen, aangevuld met romantische tv-premières. Mannenzender CAZ zet opnieuw in op Vlaamse films, thematische filmreeksen en Britse comedy. En VTM KIDS brengt dit najaar lokale content, met onder andere K3 Roller Disco en Wakandy.